SON GELİŞME
--:--:--

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun TBMM Grup Toplantısındaki Açıklamaları

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun TBMM Grup Toplantısındaki Açıklamaları

Müsavat Dervişoğlu’nun Önemli Açıklamaları

– Türk, tarih karşısında asla pes etmemiş, hürriyet ve İstiklalinden vazgeçmemiş, destansı yolculuğuna haysiyetli bir şekilde daima devam etmiştir.

– Bu da bozkurtla sembolleşmiştir. Yani bozkurt hiçbir koşulda haktan ve onurdan taviz vermemenin işaretidir. Bozkurt, Türklüğün sembolüdür. Merih Demiral’ı alnından öpüyorum “DEFOLUN GİDİN”.

– Yargı paketi adı altında anayasayı delme adımları devam ediyor. Medeni Kanun’da nasıl ki erkeğin soyadı ile ilgili bir madde yoksa kadının soyadı ile ilgili de bir madde olmamalıdır. Kadının soyadı ile aile bozulmaz.

Kadına Yönelik Şiddete Tepki

– Artık yeter kadınlarımızın üzerinden ellerinizi çekin. Gelin kadın cinayetlerini sonlandırmak için çalışalım, bu vahşete son verelim. Garabetlerinizden ve aymazlıklarınızdan yorulduk artık. Defolun gidin. “YA ADALET YA KIYAMET”.

– Bugüne kadar Türklüğü ayaklar altına aldık diyen güruhların bozkurtu bu şuuru, bu ruhu pisliklerine alet etme girişimlerini görüyor biliyor ve buradan ihtar ediyoruz: Biz varız ve buradayız!

Adalet ve Bozkurt İradesi

– Türklüğe adalet yeminiyle, milletine sadakat yeminiyle, Cumhuriyetine hürriyet yeminiyle, atasına ise vefa yeminiyle bağlıyız! Meydanı mankurtlara bırakmamak bozkurtları diriltmek için buradayız!

– Anaların gözyaşlarını görmeyip muktedirleri tebessümlerine bakan; milletin çığlığına sağır, efendilerinin fısıltılarını dahi duyanlara karşı milletin sesi, anaların gözyaşı, çocukların çığlığı olarak buradayız ve bozkurtça haykırıyoruz. Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun. Ya adalet ya kıyamet.

AKP’ye Eleştiri

– AKP iktidarının söylediği ve yaptığı arasında her zaman olduğu gibi dağlar kadar fark var. AKP demek aldatmaca demektir, vatandaşa tuzak kurmak demektir.

– Emekliler için yıkım planı 2008 yılında başlamıştır. 2008 yılında sözde reform denilen değişimle emekli maaşı hesaplama sistemi değişti. Değişim yapılmasaydı bugün en düşük emekli maaşı 30 bin liranın üzerinde olacaktı.

Benzer Haberler
Akol Global Kuzey Kıbrıs’ta finansal bariyerleri yıkan sıfır peşinat modelini başlattı
Akol Global Kuzey Kıbrıs’ta finansal bariyerleri yıkan sıfır peşinat modelini başlattı
Muayenehaneler Derneği, Hekimlerin Gücünü Birlik ve Dayanışma ile Artırıyor
Muayenehaneler Derneği, Hekimlerin Gücünü Birlik ve Dayanışma ile Artırıyor
Op. Dr. Çetin Duygu Muayenehanesi  Estetik Cerrahide Bilim ve Deneyimi Bir Araya Getiriyor!
Op. Dr. Çetin Duygu Muayenehanesi Estetik Cerrahide Bilim ve Deneyimi Bir Araya Getiriyor!
Beş Teknolojik Atılım: Huawei, Yeni Nesil Şebeke Oluşturucu ESS Platformu LUTERRA®’yı Piyasaya Sürdü
Beş Teknolojik Atılım: Huawei, Yeni Nesil Şebeke Oluşturucu ESS Platformu LUTERRA®’yı Piyasaya Sürdü
BANTAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ÖZGÜR MURAT ÖZTÜRK ATANDI
BANTAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ÖZGÜR MURAT ÖZTÜRK ATANDI
CGTN: Çin, bereketli hasatları çiftçiler için kalıcı bir refaha nasıl dönüştürüyor?
CGTN: Çin, bereketli hasatları çiftçiler için kalıcı bir refaha nasıl dönüştürüyor?
Malatya'da Haberin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları MALATYA HABERLER 'inde saklıdır. Seobaz Haber Teması