Senegal Futbol Federasyonu, Galatasaray’ın genç yeteneği Ismail Jakobs’un sağ bacak soleus kasında ciddi bir yaralanma tespit edildiğini duyurdu. Jakobs’un milli takım kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.
Senegal Milli Takımı’nın, milli ara döneminde Burkina Faso ve Burundi ile oynayacağı hazırlık maçları öncesinde Galatasaraylı futbolcu Ismail Jakobs’un sağlık durumu incelendi. Yapılan MR incelemelerinde, Jakobs’un sağ bacak soleus kasında 3. derece lezyon olduğu belirlendi. Bu nedenle genç futbolcu, milli takım kamp kadrosundan çıkarıldı.
Senegal Milli Takımı, Ismail Jakobs’un sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarmak zorunda kaldı. Jakobs’un iyileşme süreci yakından takip edilecek ve sağlığına kavuşması için gerekli tedaviler yapılacak. Bu durum, milli takımın hazırlık maçları için planlarını değiştirmesine neden oldu.
Galatasaray forması giyen Ismail Jakobs, genç yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle milli takım kampından ayrılmak zorunda kalan genç futbolcu, sağlığına kavuşup sahalara dönme umuduyla tedavisine başladı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]