Ergin Ataman: “Böyle Oynarsak Çok Maç Kazanırız”
EuroLeague’in beşinci haftasında Fenerbahçe Beko, Panathinaikos’a 76-81 mağlup oldu. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Beko’nun başarılı başantrenörü Ergin Ataman, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ataman, maçı değerlendirirken, “3 çeyrek boyunca kusursuz oynadık. Son çeyrekte panik yapmaya başladık. Top kayıplarımız oldu. Fenerbahçe geriden gelip 5 sayı öne geçti ama son 5 dakikada takım, özellikle de Sloukas karakter gösterdi. **Böyle oynarsak çok maç kazanırız**. Maçın tamamını domine edemezsiniz. EuroLeague’de çok zor maçlar var.” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Çok İyi Bir Takım
Ataman, Fenerbahçe’nin güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, “Fenerbahçe’nin sahasında kazanmak çok zor. **Fenerbahçe çok iyi bir takım**. Çok iyi bir oyun yoktu ama bir şekilde burada kazanmayı başardık.” şeklinde konuştu. Ergin Ataman’ın yorumları, Fenerbahçe Beko’nun EuroLeague performansı ve potansiyeli hakkında önemli ipuçları verdi.
Ergin Ataman’ın açıklamaları, Fenerbahçe Beko’nun EuroLeague’deki hedefleri ve performansı hakkında merak edilen soruları yanıtlarken, takımın potansiyeli ve karakteri hakkında da önemli bilgiler verdi. Ataman’ın sözleri, Fenerbahçe Beko’nun gelecekteki maçlarına ve performansına dair heyecanı artırırken, takımın taraftarlarına umut verdi.